iPhone7 refurbished: ook in zwart!

De iPhone7, nieuw of refurbished, is een hele goede keus als je een mooie, betrouwbare, herkenbare en bruikbare iPhone wil. En de iPhone7 is ook 2e hands of refurbished ruim te krijgen, en goedkoper dan een nieuwe.

Fijner dan de vorige

Twee jaar na de komst van de iPhone 6 in 2014 komt in september 2016 de volgende generatie, de iPhone 7 op de markt. Deze iPhone trok om een aantal redenen meteen de aandacht. Deze iPhone was toch een tikje anders en nog iets beter dan eerdere iPhones vanwege de kleur zwart, waterafstotende materiaal, sterkere hardware.

Ingetogen of flashy zwart

De iPhone 7 is om een aantal redenen heel bijzonder. Een daarvan zijn de twee kwarttinten waarin de iPhone te koop is. Het gaat zelfs om twee soorten zwart, namelijk glanzend en mat. Daarnaast is deze iPhone ook te krijgen in de traditionele kleuren zilver, grijs en goud (gewoon en rosse).  Dat geldt daarmee ook voor de gebruikte en gereviseerde iPhone 7 toestellen, de Iphone7 refurbished. Of er in alle gevallen een zwarte voorradig is, glanzend of mat, zal wel afhangen van het aanbod van de betreffende dealer of verkoper, natuurlijk.

Waterafstotend

Ook in andere zin is de iPhone 7 beter dan zijn voorganger(s). Deze iPhone is waterafstotend. Dat is echt fijn en geruststellend voor iedereen die een iPhone wil. Want hoeveel mobieltjes eindigen niet in de wc-pot, gootsteen of badkuip? En vaak zijn ze daarna niet meer (goed) te gebruiken. Of iemand gooit een flesje water om precies over jouw smartphone. Ook erg vervelend. Onherstelbare schade kan het gevolg zijn.

30 minuten de tijd

Voor iedereen die wel eens een smartphone uit zijn achterzak verliest tijdens een wc-bezoekje is er dus goed nieuws. Geen paniek! Zolang je de iPhone maar binnen 30 minuten uit de pot, de kuip of de gootsteen weet te redden. Dar is ongeveer de tijdslimiet die geldt, voor niet de diep water. Beter nog is natuurlijk om een dergelijke plons te voorkomen. Maar mocht het toch gebeuren, geen nood.

Lekker sterk

Ook prettig aan iPhone 7 en ook de gebruikte varianten is de grotere toestelsterkte. Dus geen bendgate bij deze smartphone, zoals bij de iPhone 6.  De hardware van de iPhone 6 was zo slap dat er series berichten op het internet en in de pers verschenen, de zogenaamde bendgate affaire. Gebruikers van de 6 werden ruimzittende spijkerbroeken of overhemden aangeraden omdat het toestel anders zou buiten en kromtrekken. Dit probleem heeft de 7 gelukkig niet. Verder is ook de accuduur wat beter, ook een zwakke plek van de iPhone 6.

Genoeg keus

Omdat de iPhone 7 nog steeds nieuw te koop is, is er meer keus en kwaliteit in gebruikte toestellen. En de prijs van de iPhone 7 is zeer gunstig vergeleken met de nieuwprijs van een 7 en ook met refurbished exemplaren van de duurdere iPhones 8 en 10. Voor prijzen kun je bijvoorbeeld eens kijken bij Mobico. Fijn aan de iPhone 7 is dat het een betere iPhone is terwijl de afmetingen en het gewicht nauwelijks zijn toegenomen. Dus pak die skinny jeans weer uit de kast, want deze phone past gewoon in dezelfde broek, zonder buigen en benden dit keer.

Home knop

Prettig is dat deze iPhone nog niet is overgegaan op fluid navigation of swipen. Er is nog gewoon een home knop voor de navigatie. Dat maakt deze iPhone vertrouwd en gebruiksvriendelijk en herkenbaar voor veel kopers. Daarmee is het een goede keuze voor een refurbished.