iPhone reparatie Den Haag, voor een snelle en vakkundige reparatie

Werkt je iPhone niet meer optimaal, heb je een gebroken scherm of waterschade? Een iPhone reparatie Den Haag kun je snel en vakkundig laten uitvoeren bij Phone Medic. De meeste reparaties zijn binnen 30 minuten klaar, je kunt binnenlopen wanneer het jou uitkomt én je krijgt 6 maanden garantie. Ideaal toch?

Erkende, professionele monteurs

Bij Phone Medic werken erkende monteurs die professioneel en vakkundig te werk gaat. De iPhone reparatie in Den Haag wordt uitsluitend uitgevoerd met originele Apple producten en zijn in de meeste gevallen ook zo klaar. Of het nou gaat om het vervangen van de batterij, het repareren van het beeldscherm, het oplaadpunt herstellen of waterschade verhelpen; ze kunnen het allemaal. Lijkt het jou nou leuk om eens te kunnen zien wat er eigenlijk met je iPhone gebeurd? Dan mag je zelfs meekijken met de iPhone reparatie.

Ook waterschade is te repareren

Heb je je iPhone in de WC laten vallen? Of zat het nog in je broek toen de wasmachine aanging? Vaak lijkt dit het einde van je iPhone. Toch hoeft dit niet het geval te zijn. Ook dan ben je voor een iPhone reparatie in Den Haag bij Phone Medic op het juiste adres. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in waterschade.

apple-telefoon-reparatie

Door middel van een chemische reiniging zorgen de monteurs ervoor dat je iPhone weer helemaal werkt zoals het hoort.

Wanneer je iPhone in het water gevallen is, is het raadzaam de telefoon uit te laten staan en niet aan het stopcontact te koppelen. Dit kan kortsluiting veroorzaken wat de problemen zal vergroten. Het beste kun je de iPhone in een bak rijst leggen en zo snel mogelijk een afspraak maken voor een iPhone reparatie in Den Haag.

Zelf een drukke agenda? Geen probleem!

Een iPhone reparatie in Den Haag kan dus zo gefixt zijn. Je kunt ieder moment binnenlopen bij Phone Medic, gewoon wanneer jou dat uitkomt. Het is wel mogelijk een afspraak te plannen maar noodzakelijk is het niet. En heb je nou geen tijd om te wachten tot je iPhone gerepareerd is? Dan kun je op een later moment terugkomen om je iPhone weer op te halen. Bij Phone Medic zijn er mogelijkheden genoeg!